II śniadanie - Jogurt naturalny z kiwi i otrębami pszennymi
Jogurt naturalny z kiwi i otrębami pszennymi.
Wartość odżywcza i energetyczna
(3 dzień)
(3 dzień)
-
Wartość energetyczna: 1604 kcal
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe: 21 g
-
Białko: 93 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe: 15 g
-
Węglowodany: 190 g
-
Cholesterol: 130 mg
-
Tłuszcz całkowity: 52 g
-
Błonnik: 38 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe: 12 g
Jogurt naturalny z kiwi i otrębami pszennymi
Składniki:
- 2 kiwi
- 200 g jogurtu naturalnego do 2% tłuszczu
- 4 łyżki otrębów pszennych (ok. 20 g)
Sposób przyrządzenia:
Kiwi obrać i pokroić w kostkę, umieścić w miseczce, zalać jogurtem i posypać otrębami.
Dodaj do ulubionych
Udostępnij