II śniadanie - Jogurt naturalny z otrębami pszennymi i kiwi
Jogurt naturalny z otrębami pszennymi i kiwi.
Wartość odżywcza i energetyczna
(3 dzień)
(3 dzień)
-
Wartość energetyczna: 1010 kcal
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe: 27 g
-
Białko: 54 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe: 18 g
-
Węglowodany: 11 g
-
Cholesterol: 124 mg
-
Tłuszcz całkowity: 36 g
-
Błonnik: 39 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe: 10 g
Jogurt naturalny z otrębami pszennymi i kiwi
Składniki:
- 1 kiwi
- 150 g jogurtu naturalnego do 2% tłuszczu
- 2 łyżki otrębów pszennych (ok. 10 g)
Sposób przyrządzenia:
Kiwi obrać i pokroić w kostkę, umieścić w miseczce, zalać jogurtem i posypać otrębami.
Dodaj do ulubionych
Udostępnij