II śniadanie - Jogurt naturalny z otrębami pszennymi i kiwi | Acard
Ulubione
Kategoria: Diety i przepisy
Dodaj do ulubionych
Kategoria: Diety i przepisy
Dodaj do ulubionych

II śniadanie - Jogurt naturalny z otrębami pszennymi i kiwi

Jogurt naturalny z otrębami pszennymi i kiwi.
Wartość odżywcza i energetyczna
(3 dzień)
  • Wartość energetyczna: 1010 kcal
  • Jednonienasycone kwasy tłuszczowe: 27 g
  • Białko: 54 g
  • Wielonienasycone kwasy tłuszczowe: 18 g
  • Węglowodany: 11 g
  • Cholesterol: 124 mg
  • Tłuszcz całkowity: 36 g
  • Błonnik: 39 g
  • Nasycone kwasy tłuszczowe: 10 g
Jogurt naturalny z otrębami pszennymi i kiwi
Składniki:
  • 1 kiwi
  • 150 g jogurtu naturalnego do 2% tłuszczu
  • 2 łyżki otrębów pszennych (ok. 10 g)
Sposób przyrządzenia:
Kiwi obrać i pokroić w kostkę, umieścić w miseczce, zalać jogurtem i posypać otrębami.
mgr dietetyki Barbara Malina-Kozak
Dodaj do ulubionych
Poprzedni przepis Wstecz Następny przepis Dalej