II śniadanie - Jogurt naturalny z otrębami pszennymi i melonem
Jogurt naturalny z otrębami pszennymi i melonem.
Wartość odżywcza i energetyczna
(2 dzień)
(2 dzień)
-
Wartość energetyczna: 1002 kcal
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe: 13 g
-
Białko: 54 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe: 7 g
-
Węglowodany: 122 g
-
Cholesterol: 113 mg
-
Tłuszcz całkowity: 33 g
-
Błonnik: 25 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe: 9 g
Składniki:
- 1 gruby plaster melona (ok. 100 g)
- 150 g jogurtu naturalnego do 2% tłuszczu
- 2 łyżki otrębów pszennych (ok. 10 g)
Dodaj do ulubionych
Udostępnij