II śniadanie - Jogurt naturalny z otrębami pszennymi i płatkami owsianymi | Acard
Ulubione
Kategoria: Diety i przepisy
Dodaj do ulubionych
Kategoria: Diety i przepisy
Dodaj do ulubionych

II śniadanie - Jogurt naturalny z otrębami pszennymi i płatkami owsianymi

Jogurt naturalny z otrębami pszennymi i płatkami owsianymi.
Wartość odżywcza i energetyczna
(1 dzień)
  • Wartość energetyczna: 1045 kcal
  • Jednonienasycone kwasy tłuszczowe: 15 g
  • Białko: 58 g
  • Wielonienasycone kwasy tłuszczowe: 10 g
  • Węglowodany: 118 g
  • Cholesterol: 108 mg
  • Tłuszcz całkowity: 37 g
  • Błonnik: 26 g
  • Nasycone kwasy tłuszczowe: 9 g
Składniki:
  • 150 g jogurtu naturalnego do 2% tłuszczu
  • 25 g otrębów pszennych
  • 5 g płatków owsianych
mgr dietetyki Barbara Malina-Kozak
Dodaj do ulubionych
Poprzedni przepis Wstecz Następny przepis Dalej