II śniadanie - Jogurt naturalny z otrębami pszennymi i płatkami owsianymi | Acard
Ulubione
Kategoria: Diety i przepisy
Dodaj do ulubionych
Kategoria: Diety i przepisy
Dodaj do ulubionych

II śniadanie - Jogurt naturalny z otrębami pszennymi i płatkami owsianymi

Jogurt naturalny z otrębami pszennymi i płatkami owsianymi.
Wartość odżywcza i energetyczna
(1 dzień)
  • Wartość energetyczna: 1217 kcal
  • Jednonienasycone kwasy tłuszczowe: 17 g
  • Białko: 66 g
  • Wielonienasycone kwasy tłuszczowe: 12 g
  • Węglowodany: 139 g
  • Cholesterol: 122 mg
  • Tłuszcz całkowity: 44 g
  • Błonnik: 30 g
  • Nasycone kwasy tłuszczowe: 10 g
Składniki:
  • 150 g jogurtu naturalnego do 2% tłuszczu
  • 20 g otrębów pszennych
  • 15 g płatków owsianych
mgr dietetyki Barbara Malina-Kozak
Dodaj do ulubionych
Poprzedni przepis Wstecz Następny przepis Dalej