II śniadanie - Jogurt naturalny z otrębów pszennych i płatków owsianych i jabłko | Acard
Ulubione
Kategoria: Diety i przepisy
Dodaj do ulubionych
Kategoria: Diety i przepisy
Dodaj do ulubionych

II śniadanie - Jogurt naturalny z otrębów pszennych i płatków owsianych i jabłko

Jogurt naturalny z otrębów pszennych i płatków owsianych i jabłko.
Wartość odżywcza i energetyczna
(1 dzień)
  • Wartość energetyczna: 1621 kcal
  • Jednonienasycone kwasy tłuszczowe: 22 g
  • Białko: 85 g
  • Wielonienasycone kwasy tłuszczowe: 14 g
  • Węglowodany: 194 g
  • Cholesterol: 136 mg
  • Tłuszcz całkowity: 55 g
  • Błonnik: 35 g
  • Nasycone kwasy tłuszczowe: 14 g
Składniki:
  • 150 g jogurtu naturalnego do 2% tłuszczu
  • 15 g otrębów pszennych
  • 15 g płatków owsianych
  • 1 małe jabłko (150 g)
mgr dietetyki Barbara Malina-Kozak
Dodaj do ulubionych
Poprzedni przepis Wstecz Następny przepis Dalej