II śniadanie - Kanapka z chudą wędliną i warzywami i maślanką | Acard
Ulubione
Kategoria: Diety i przepisy
Dodaj do ulubionych
Kategoria: Diety i przepisy
Dodaj do ulubionych

II śniadanie - Kanapka z chudą wędliną i warzywami i maślanką

Kanapka z chudą wędliną i warzywami. 100 ml maślanki.
Wartość odżywcza i energetyczna
(7 dzień)
  • Wartość energetyczna: 1017 kcal
  • Jednonienasycone kwasy tłuszczowe: 15 g
  • Białko: 54 g
  • Wielonienasycone kwasy tłuszczowe: 10 g
  • Węglowodany: 118 g
  • Cholesterol: 91 mg
  • Tłuszcz całkowity: 36 g
  • Błonnik: 24 g
  • Nasycone kwasy tłuszczowe: 8 g
Składniki:
  • 1 kromka ciemnego pieczywa (30 g)
  • margaryna do posmarowania
  • 1 liść sałaty
  • 1 plaster pomidora
  • 2 plasterki ogórka zielonego
  • 1 plasterek polędwicy z kurczaka
mgr dietetyki Barbara Malina-Kozak
Dodaj do ulubionych
Poprzedni przepis Wstecz