II śniadanie - Kanapka z chudą wędliną i warzywami oraz kefirem
Kanapka z chudą wędliną i warzywami. 100 ml kefiru naturalnego do 2% tłuszczu.
Wartość odżywcza i energetyczna
(6 dzień)
(6 dzień)
-
Wartość energetyczna: 1031 kcal
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe: 17 g
-
Białko: 54 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe: 10 g
-
Węglowodany: 118 g
-
Cholesterol: 86 mg
-
Tłuszcz całkowity: 37 g
-
Błonnik: 28 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe: 8 g
Składniki:
- 1 kromka ciemnego pieczywa (30 g)
- margaryna do posmarowania
- 1 liść sałaty
- 1 plaster pomidora
- 2 plasterki ogórka zielonego
- 1 plasterek polędwicy z kurczaka
Dodaj do ulubionych
Udostępnij