II śniadanie - Kanapka z chudą wędliną i warzywami oraz kefirem | Acard
Ulubione
Kategoria: Diety i przepisy
Dodaj do ulubionych
Kategoria: Diety i przepisy
Dodaj do ulubionych

II śniadanie - Kanapka z chudą wędliną i warzywami oraz kefirem

Kanapka z chudą wędliną i warzywami. 100 ml kefiru naturalnego do 2% tłuszczu.
Wartość odżywcza i energetyczna
(6 dzień)
  • Wartość energetyczna: 1031 kcal
  • Jednonienasycone kwasy tłuszczowe: 17 g
  • Białko: 54 g
  • Wielonienasycone kwasy tłuszczowe: 10 g
  • Węglowodany: 118 g
  • Cholesterol: 86 mg
  • Tłuszcz całkowity: 37 g
  • Błonnik: 28 g
  • Nasycone kwasy tłuszczowe: 8 g
Składniki:
  • 1 kromka ciemnego pieczywa (30 g)
  • margaryna do posmarowania
  • 1 liść sałaty
  • 1 plaster pomidora
  • 2 plasterki ogórka zielonego
  • 1 plasterek polędwicy z kurczaka
mgr dietetyki Barbara Malina-Kozak
Dodaj do ulubionych
Poprzedni przepis Wstecz Następny przepis Dalej