II śniadanie - Kanapka z wędliną i warzywami oraz maślanką
Kanapka z chudą wędliną i warzywami. 150 ml maślanki.
Wartość odżywcza i energetyczna
(na 1 dzień)
(na 1 dzień)
-
Wartość energetyczna: 1223 kcal
-
Białko: 67 g
-
Węglowodany: 140 g
-
Tłuszcz całkowity: 43 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe: 9 g
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe: 17 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe: 12 g
-
Cholesterol: 110 mg
-
Błonnik: 30 g
Składniki:
- 1 kromka ciemnego pieczywa (30 g)
- margaryna do posmarowania
- 1 liść sałaty
- 1 plaster pomidora
- 2 plasterki ogórka zielonego
- 1 plasterek polędwicy z kurczaka
Dodaj do ulubionych
Udostępnij