II śniadanie - Kanapka z wędliną oraz warzywami i kefirem
Kanapka z chudą wędliną i warzywami. 150 ml kefiru naturalnego do 2% tłuszczu.
Wartość odżywcza i energetyczna
(na 1 dzień)
(na 1 dzień)
-
Wartość energetyczna: 1210 kcal
-
Białko: 69 g
-
Węglowodany: 135 g
-
Tłuszcz całkowity: 43 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe: 9 g
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe: 18 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe: 11 g
-
Cholesterol: 109 mg
-
Błonnik: 34 g
Składniki:
- 1 kromka ciemnego pieczywa (30 g)
- margaryna do posmarowania
- 1 liść sałaty
- 1 plaster pomidora
- 2 plasterki ogórka zielonego
- 1 plasterek polędwicy z kurczaka
Dodaj do ulubionych
Udostępnij