II śniadanie - Kefir z otrębami i jabłkiem | Acard
Ulubione
Kategoria: Diety i przepisy
Dodaj do ulubionych
Kategoria: Diety i przepisy
Dodaj do ulubionych

II śniadanie - Kefir z otrębami i jabłkiem

Kefir z otrębami i jabłkiem.
Wartość odżywcza i energetyczna
(na 1 dzień)
  • Wartość energetyczna: 1212 kcal
  • Białko: 64 g
  • Węglowodany: 145 g
  • Tłuszcz całkowity: 42 g
  • Nasycone kwasy tłuszczowe: 10 g
  • Jednonienasycone kwasy tłuszczowe: 18 g
  • Wielonienasycone kwasy tłuszczowe: 8 g
  • Cholesterol: 129 mg
  • Błonnik: 29 g
Składniki:
  • 150 g kefiru
  • 2 łyżki otrębów pszennych (ok. 10 g)
  • 1 łyżka płatków owsianych
  • 1 małe jabłko (150 g)
mgr dietetyki Barbara Malina-Kozak
Dodaj do ulubionych
Poprzedni przepis Wstecz Następny przepis Dalej