II śniadanie - Kefir z otrębami pszennymi i płatkami owsianymi | Acard
Ulubione
Kategoria: Diety i przepisy
Dodaj do ulubionych
Kategoria: Diety i przepisy
Dodaj do ulubionych

II śniadanie - Kefir z otrębami pszennymi i płatkami owsianymi

Kefir z otrębami pszennymi i płatkami owsianymi.
Wartość odżywcza i energetyczna
(4 dzień)
  • Wartość energetyczna: 1024 kcal
  • Jednonienasycone kwasy tłuszczowe: 14 g
  • Białko: 50 g
  • Wielonienasycone kwasy tłuszczowe: 8 g
  • Węglowodany: 129 g
  • Cholesterol: 88 mg
  • Tłuszcz całkowity: 34 g
  • Błonnik: 24 g
  • Nasycone kwasy tłuszczowe: 9 g
Składniki:
  • 200 g kefiru
  • 2 łyżki otrębów pszennych (ok. 10 g)
  • 1 łyżka płatków owsianych
mgr dietetyki Barbara Malina-Kozak
Dodaj do ulubionych
Poprzedni przepis Wstecz Następny przepis Dalej