II śniadanie - Kefir z otrębami pszennymi i płatkami owsianymi | Acard
Ulubione
Kategoria: Diety i przepisy
Dodaj do ulubionych
Kategoria: Diety i przepisy
Dodaj do ulubionych

II śniadanie - Kefir z otrębami pszennymi i płatkami owsianymi

Kefir z otrębami pszennymi i płatkami owsianymi.
Wartość odżywcza i energetyczna
(4 dzień)
  • Wartość energetyczna: 1230 kcal
  • Jednonienasycone kwasy tłuszczowe: 15 g
  • Białko: 61 g
  • Wielonienasycone kwasy tłuszczowe: 11 g
  • Węglowodany: 145 g
  • Cholesterol: 106 mg
  • Tłuszcz całkowity: 41 g
  • Błonnik: 30 g
  • Nasycone kwasy tłuszczowe: 10 g
Składniki:
  • 200 g kefiru
  • 3 łyżki otrębów pszennych (ok. 15 g)
  • 3 łyżki płatków owsianych
mgr dietetyki Barbara Malina-Kozak
Dodaj do ulubionych
Poprzedni przepis Wstecz Następny przepis Dalej