Jabłko i orzechy włoskie | Acard
Ulubione
Kategoria: Diety i przepisy
Dodaj do ulubionych
Kategoria: Diety i przepisy
Dodaj do ulubionych

Jabłko i orzechy włoskie

Jabłko i orzechy włoskie.
Wartość odżywcza i energetyczna
(1 - 2 dzień)
  • Wartość energetyczna: 1790 kcal
  • Jednonienasycone kwasy tłuszczowe: 23 g
  • Białko: 76 g
  • Wielonienasycone kwasy tłuszczowe: 17 g
  • Węglowodany: 228 g
  • Cholesterol: 100 mg
  • Tłuszcz całkowity: 62 g
  • Błonnik: 43 g
  • Nasycone kwasy tłuszczowe: 16 g
Składniki:
  • 1 duże jabłko (220 g)
  • 10 g orzechów włoskich
mgr dietetyki Barbara Malina-Kozak
Dodaj do ulubionych