Kefir z borówkami
Kefir z borówkami.
Wartość odżywcza i energetyczna
(3 - 4 dzień)
(3 - 4 dzień)
-
Wartość energetyczna: 1805 kcal
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe: 22 g
-
Białko: 76 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe: 16 g
-
Węglowodany: 246 g
-
Cholesterol: 139 mg
-
Tłuszcz całkowity: 58 g
-
Błonnik: 32 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe: 14 g
Kefir z borówkami
Składniki
- 125 g borówek amerykańskich
- 200 g kefiru do 2% tłuszczu
- 1 łyżka zarodków pszennych (5 g)
Sposób przyrządzenia:
Borówki przełożyć do miseczki, posypać zarodkami pszennymi i zalać kefirem
Dodaj do ulubionych
Udostępnij